Ilinca Vandici, replică dură pentru Cristina Ich, după ce aceasta ar fi vorbit urât despre ea și Teo Trandafir: „Este doamna care își dă cu părerea de pe canapea…”

26 08. 2024, 10:50

Ilinca Vandici i-a răspuns Cristinei Ich, după ce a aflat că aceasta le-ar fi jignit pe ea și pe Teo Trandafir. Iată ce a spus! 

Ilinca Vandici a răbufnit, după ce Cristina Ich ar fi făcut comentarii răutăcioase despre ea și Teo Trandafir. Prezentatoarea TV a precizat că a auzit niște speculații din presă în urma cărora și-a schimbat părerea despre influenceriță. 

Ilinca Vandici, răspuns dur pentru Cristina Ich  

Ilinca Vandici a fost foarte deranjată de comentariile răutăcioase pe care Cristina Ich i le-ar fi adus ei și colegei Teo Trandafir, astfel încât a discutat despre acest subiect în emisiunea „Follow us!” de la Kanal D2.

Ilinca Vandici: „Cristina Ich este doamna care își dă cu părerea de pe canapea despre tot ce mișcă, deși nu o întreabă nimeni, dar simte nevoia să își dea cu părerea. Inclusiv despre noi două și-a dat cu părerea, cum că suntem bătrâne, urate și frustrate. Asta e, alta mama nu mai face. Atât s-a putut. Pe ea cine o întreabă? Așa să mă bag și eu în seamă că e mișto să mă bag în seamă”, a spus Ilinca Vandici în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Teo Trandafir. 

Teo Trandafir: „Dar tu ai văzut cu ochii tăi? A zis ceva de noi? Ai auzit tu?”  

Ilinca Vandici: „S-a speculat în presă. A zis de noi cu subiect și predicat.”  

Teo Trandafir: „Bine că nu mi-ai trimis și mie, sărut-mâna. Lasă, eu rămân cu o părere bun.” 

Ilinca Vandici: „Tu poți să rămâi cu o părere bună. Dar eu nu am o problemă, fiecare avem dreptul la păreri, dar cine a întrebat-o? Noi aici ne întrebăm una pe cealaltă, ne mai întreabă telespectatorii pe numărul de WhatsApp. Facem o emisiune, avem subiecte. Ne dăm și noi cu părerea, vorbim. Nu mă apuc așa, stând pe canapea. Cine te-a întrebat? Adică de ce te bagi? Stai!”, a spus Ilinca Vandici. 

Prezentatoarea TV și-a schimbat părerea despre influenceriță

Ilinca Vandici susține ca avea o părere bună despre Cristina Ich, dar după acest incident, lucrurile nu mai stau la fel.

„Îmi cer scuze, aveam o părere foarte bună, de fapt, aveam o părere despre Cristina. Am și acum o părere, doar că schimbată”, a mai spus Ilinca Vandici.

Sursă foto: social media